Terug Hulp nodig
Hoe beleggen in de huidige economische en politieke context? September staat gelijk aan een nieuw begin en allerlei veranderingen. Het is ook het ideale moment om even stil te staan bij de economische verwachtingen en beursvooruitz...
120 keer bekeken

Hoe beleggen in de huidige economische en politieke context?

Hoe beleggen in de huidige economische en politieke context?

September staat gelijk aan een nieuw begin en allerlei veranderingen. Het is ook het ideale moment om even stil te staan bij de economische verwachtingen en beursvooruitzichten voor de volgende maanden.

Welke activaklassen en geografische zones worden aanbevolen? Welke beleggingsstrategie moet u volgen? Zijn er oplossingen binnen de huidige complexe economische en politieke context? In ons webinar geven we een aantal antwoorden op deze vragen en helpen we u om meer zicht te krijgen op het beheer van uw vermogen. Bovendien kunt u dit webinar gewoon van bij uw thuis bijwonen!

U kunt immers waar u maar wilt deelnemen aan deze online conferentie, vanop uw pc of tablet. Tijdens deze sessie kunt u onze experts eveneens al uw vragen stellen in een live chatsessie.

Hebt u nog vragen of wenst u persoonlijk beleggingsadvies? Neem dan contact op met uw gebruikelijke ING-gesprekspartner. Hij of zij zal u kunnen adviseren en daarbij rekening houden met uw persoonlijke situatie, uw doelstellingen en uw beleggersprofiel.

Je préfère m’inscrire à la version francophone du webinar (21 septembre à 20h30)

dinsdag

20

september 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.